En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl kapıların taçı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın kucakindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan muhtevaeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve sima yaşamını asıl düzlük, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Kesilme skorsı: Binaların bitirme sayısı kapıların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı binalarda her katta bir adet ivedi çıkış bapsı vaziyet almalıdır. Güçlü katlı dokumalarda katlar arasındaki geçişlerde bile baplar bulunabilir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de yamanı fek ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin vasat oluşturur.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi de rastgele bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları dâhilin kolaylıkla açılabilmektedir.

Sosyete ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak kucakin tıklayın.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakılırsa bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında evgin durumlarda boşaltma süresini kısaltma teamüllevi hasılat.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı yangın kapısı direnç seviyesini belirtir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page